Støtte-koncert søn 22. nov 2015 kl 15:00

Ansgar Kirke
Mågevej 33, 2400 København NV

Green Valley Gospel er blevet opfordret til at medvirke ved en Støtte-koncert i Ansgar Kirke søndag d. 22. november kl. 15.00.

Stoettekoncert_plakatDer samles ind til Dansk Folkehjælp, der uddeler julehjælp til familier, der mangler penge til julemad og gaver. Det kan f.eks. være en enlig mor, der ikke har råd til at forsøde julen for sit barn eller sine børn. De får så et gavekort til mad og et gavekort til julegave(r). Vi synes det er en god og vigtig sag for der bliver flere og flere familier, der er hårdt trængende, og på denne måde kan vi gøre juletiden lidt lettere for dem. Vi holdt en tilsvarende koncert sidste år, og fik ca. 10.000 kr. i kassen. Hver en krone gik til det gode formål…

Kom og nyd en eftermiddag med: Søren Launbjerg, Vanløse Gospelkor, New Joy Gospel Choir, Green Valley Gospel, Cæciliekoret, Gospelkoret Oikos og Ansgarkirkens Rytmiske Kor.

Billetterne koster 100 kr. og pengene går ubeskåret til Dansk Folkehjælps julehjælp. Billetterne kan købes på Ansgarkirkens kontor, Mågevej 33, 2400 København NV fra onsdag d. 4. november og i døren før koncerten.

Læs mere om indsamlingen på www.folkehjaelp.dk

Koncerten har sin egen begivenhed på faceBook