Gospelworkshop i Birkerød fre 15. feb - søn 17. feb 2013

Toftevangskolen
Teglporten 7, 3460 Birkerød

Weekend-workshop med efterflg. koncert

I weekenden fredag d. 15.3 – søndag d. 17.3, 2013 afholdes en særlig gospelworkshop som især er for korsangere og korledere.

Workshoppen ledes af tre af San Franciscos dygtigste gospelmusikere, Terrance Kelly, Dale Ingram og Benjamin Heveroh, som skal dirigere og undervise korsangere fra blandede kor i samarbejde med Paul Kim, der leder International Gospel Music Academy.

Workshoppen, som er arrangeret i samarbejde mellem International Gospel Music Academy, Helikon Akademiet og TofteVox-koret, afsluttes med en stor koncert søndag d. 17.3 i Bistrup Kirke.

Det vigtigste mål for weekenden er at give ikke-amerikanere mulighed for at opleve autentisk gospelkultur – musikken, stemningen.. men også fx ægte ’Soul food’.
Derudover rummer gospelmusikken en skattekiste af musikalske og sangtekniske elementer som korsangere inden for alle musikalske genrer kan trække på i deres udvikling.
Workshoppen er derfor særligt tænkt for individuelle korsangere, korledere eller hele kor.

Weekenden vil blive koncentreret om at indstudere et koncertprogram af høj kvalitet.

Derfor forventes det, at man har forberedt sig inden. Dette kan ske ved hjælp af noder og lydfiler, som vil blive uploaded på hjemmesiden løbende op til workshoppen.

Praktiske oplysninger:
Pris: kr. 400,-
Gospel food dinner: 75,- kr. (separat tilmelding)
Tilmelding: på blanket som hentes og sendes på www.internationalgospelacademy.org
Betaling: Reg.nr. 2268 kontonr.
7558 267 695 – Nordea, Birkerød – med angivelse af navn.
Sted: Toftevangskolen, Teglporten 7-9, 3460 Birkerød